Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupic za rp?

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1240 rp i mialem kupic renektona ale wyszedl wlasnie aatrox i zastanawiam sie nad nim. Pytanie brzmi kiedy by najszybciej byla jakas przecena na aatroxa bo szkoda troche wydac 975rp a za tydzien bedzie pewnie jakis nerf i grac sie nie da.

Opublikowano

przecena na nowego bohatera ? po pół roku jest szansa że wypadnie :D co do nerfa to się niestety zgodzę ;/ ale tak czy inaczej to nowa postać i można się zajebiście lansować robiąc z niego maina :D ja już planuję go wytrenować bo mi się zarąbiście podobająjego animacje :)

z drugiej strony nerfy to śladowe zmiany i wszystko da się podnieśćrunami / masteries więc grać się na pewno będzie dało o to się nie martw :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Szczerze - radze ci kupic renektona... aatrox jest sredni, grałem z nim chyba z 5 normali i powiem ci, że ani razu nie carrował gry, nawet jak się nafeedował... dodatkowo z beczki gragasem na topie 2 vs 1 ( ja byłem sam ) brałem mu już na niskich lvlach 1/3 HP, jedyne co w nim jest bdb to sustain i pasywka... kilka razy właśnie tak przeżył dodatkowo ma niski CD... nawet jak widziałem, że się taki 1 nafeedował to wystarczył na niego focus w team fightcie i tyle, bo HP to on ma z tego co widziałem bardzo mało

Opublikowano

Szczerze - radze ci kupic renektona... aatrox jest sredni, grałem z nim chyba z 5 normali i powiem ci, że ani razu nie carrował gry, nawet jak się nafeedował... dodatkowo z beczki gragasem na topie 2 vs 1 ( ja byłem sam ) brałem mu już na niskich lvlach 1/3 HP, jedyne co w nim jest bdb to sustain i pasywka... kilka razy właśnie tak przeżył dodatkowo ma niski CD... nawet jak widziałem, że się taki 1 nafeedował to wystarczył na niego focus w team fightcie i tyle, bo HP to on ma z tego co widziałem bardzo mało

Nie można oceniać postaci po 5 normalach do tego na niskich lvlach.

Postać jest zbalansowana i szału nie ma.

Lepszy wybór to skin do Renektona gdyż jest bardzo dobry i na razie nic nie wskazuje na to by został osłabiony.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Moim zdaniem nie oplaca sie kupowac postaci za rp nawet kiedy jest przecena. Za pln'y tylko skiny moim zdaniem ale to juz Twoja decyzja. Za 2 tyg ten nowy champ bedzie w rotacji i wtedy mozesz sprawdzic, czy oplaca sie zbierac. Moim zdaniem szkoda wydawac nawet ip w ciemno.

Opublikowano

Przecena Aatroxa będzie za ok. rok, jak nie później. Jeśli chcesz dokonać wyboru, to lepiej wybrać Aatroxa teraz, postać jest fajna i nawet zbalansowana. Fajny escape, sustain, dmg tylko trochę papierowaty. Szczerze wątpie, żeby go znerfili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...